Marketing

Info

U današnjim uvjetima tržišne konkurencije, kvalitetna reklamna poruka jedna je od osnovnih preduvjeta za uspješno poslovanje. Činjenica je da ako ljudi ne znaju za Vas i djelatnost kojom se bavite, bez obzira na kvalitetu Vašeg proizvoda ili usluge, velika većina njih neće ni biti u prilici konzumirati ih.

Suvremeno društvo karakterizira visoka mobilnost, a upravo javni prijevoz predstavlja medij na kojem je informacija prisutna gotovo 24 sata dnevno i time garantira spontano zamjećivanje por­uke koju neprestano komunicira.

Vozila GPP-a prometuju najfrekventnijim mjestima u gradu, pa se i reklamne poruke stalno nalaze na najatraktivnijim lokacijama u gradu, obraćajući se ljudima koji se voze, čekaju javni prijevoz, hodaju ulicama...

Koordinacija marketinških aktivnosti naš je stalni zadatak. Akcijska oglašavanja i razne pogodnosti, koje u potpunosti usmjeravamo na svakog klijenta, učinila su vozila javnog gradskog prijevoza marketinški isplativijim i još atraktivnijim. Te pogodnosti prepoznali su naši redovni klijenti s kojima imamo vrlo kvalitetne i dugoročne odnose, ali i veliki broj povremenih partnera i klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje.

GPP Revija br. 19

Sve prethodne GPP Revije - DIGITALNO IZDANJE